© Mondigromax | info@mondigromax.com | Barcelona | Text legal

Contacte editorial

Mondigromax, cultius de cultura


Des dels seus inicis l’any 2001, Mondigromax fa d’enllaç entre les inquietuds artístiques dels creadors i la realització de les obres, portant-les cap al seu destinatari natural: el públic.


La nostra finalitat consisteix en investigar el teixit creatiu, detectar llavors especials i estimular la producció de projectes innovadors i de qualitat. Ens impliquem en l’engranatge de la creació, la producció , l’exhibició i la distribució de les obres en els àmbits de l’òpera i del ballet.


Dietrich Grosse, fundador i director de Mondigromax, esdevé codirector, al costat de Toni Rumbau, del Festival d’Òpera de Butxaca i Noves Creacions (FOBNC) l’any 2004. La qualitat de les produccions generades pel Festival, l’amplitud dels projectes (amb coproduccions a nivell internacional i col·laboracions amb institucions de la ciutat de Barcelona) i la necessitat d’acompanyar-los més enllà de la seva creació, han fet que Mondigromax amplii la seva activitat amb una àrea editorial per tal de garantir la continuïtat i la permanència de les obres més destacades. Mondigromax és l’editorial de de les òperes d’Agustí Charles, Joan Albert Amargós, de l’obra musical d’Enric Palomar i dels llibretistes Marc Rosich i Rebecca Simpson.

Al llarg d’aquests anys, Mondigromax ha col·laborat amb prestigiosos festivals i teatres d’arreu del món.

 

Dietrich Grosse

 

 

 

Mondigromax

Carme 3 át. 1ª

E 08001 Barcelona

T 93 454 18 19

F 93 452 14 40


Contacta'ns

Ens trobaràs ací

Segueix-nos al facebook

Facebook Mondigromax